Advies

De veiligheid van je medewerkers en klanten staan bij jou voorop. Je wordt overspoeld met adviezen en berichten over het opstellen van richtlijnen over hoe te handelen bij een ongeval, zoals een brand of verwondingen, bijvoorbeeld bij de aanvraag voor een gebruiksvergunning. Je hebt behoefte aan een duidelijk en een praktisch bruikbaar plan. Maak kennis met de adviseurs van Velco. Zij kunnen je helpen bij het opzetten van de bedrijfshulpverlening organisatie.

Of dat nu gaat om het opstellen van een ontruimingsplan, een bedrijfsnoodplan, een crisismanagementplan of bijvoorbeeld veiligheidsplattegronden, vluchtwegplattegronden, gebruiksmeldingsplattegronden, instructiekaarten of bereikbaarheidskaarten.

De adviseurs van Velco hebben ruime ervaring en zijn specialisten in bedrijfshulpverlening en crisismanagement.

Wat Velco voor je kan doen

Opstellen van veiligheidsplattegronden of vluchtplattegronden

De veiligheidsplattegronden van Velco zijn altijd teruggebracht tot de basis. Jip-en-Janneketekeningen noemen we dat. Iedereen moet ze kunnen lezen. Iedereen moet onmiddellijk kunnen zien hoe je moet vluchten.

Opstellen van een bedrijfsnoodplan

Het plan dat aangeeft hoe de organisatie van de bedrijfshulpverlening is ingericht. Hoe er moet worden gehandeld bij een calamiteit en wie waar verantwoordelijk is.

Via de site bedrijfsnoodplan.online kunnen we ook voor jouw organisatie een online bedrijfsnoodplan inrichten. Die kun je zelf, samen met ons, heel eenvoudig onderhouden en actueel houden.

Brandveiligheidsadvies

Ook bij specifieke vragen over brandveiligheid ben je bij Velco aan het juiste adres. Of dat nu gaat om toetsing aan het bouwbesluit, omgang met grote ruimten of gelijkwaardigheidsbeginsel, wij helpen je graag.

Calamiteitenfilm

Heb je veel bezoekers en wil je ze goed voorlichten over hoe ze moeten handelen bij een calamiteit. Dan maken wij een veiligheidsfilm voor je bezoekers. Die kunnen ze tijdens het wachten of als introductiefilm bekijken.

 

Alles wat je wilt weten over de bedrijfshulpverleningsorganisatie

Wij delen graag basiskennis met je over de organisatie van je bedrijfshulpverlening. Kies hier je interesse:

Neem contact met ons op!

Wil je meer weten over bedrijfsnoodplannen, veiligheidsplattegronden of een van onze adviesdiensten brandveiligheid? Vul dan het formulier in en we nemen contact met je op.

"*" geeft vereiste velden aan

Waarover wil je geïnformeerd worden?
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Maartje

Hoe staat het met het bedrijfsnoodplan en de vluchtwegplattegronden bij jouw bedrijf?

Kunnen jouw bezoekers de weg naar buiten goed vinden op de vluchtwegplattegronden of kunnen de tekeningen wel wat verbeterd worden? Neem contact op met ons.