Quickscan brandveiligheid

We begrijpen dat de veiligheid van je bedrijf, medewerkers, en bezoekers van groot belang is. Daarom nodigen we je uit om onze Quickscan een eerste inzicht te krijgen in de risico’s waar jouw organisatie aan blootgesteld kan worden. Mocht je direct inzicht willen krijgen in de specifieke risico’s met uitgebreide rapportage bekijk dan de mogelijkheden voor de Brandveiligheidsmonitor.

Het invullen van de Quickscan is eenvoudig en kost je slechts enkele minuten. Klik op de onderstaande knop om te beginnen en volg de instructies. We stellen je een reeks vragen over je bedrijf. Als je de scan volledig hebt ingevuld ontvang je op basis van jouw antwoorden een adviesdocument met een aantal aandachtspunten voor je bedrijf, evenals concrete actiestappen die je kunt ondernemen om je brandveiligheid te verbeteren.

brandveiligheidsketen

Waarom deze scan?

In geval van calamiteiten wil je kunnen vertrouwen op de middelen, mensen en BHV-organisatie. Deze Quickscan is ontworpen om je bewust te maken van de status van de (brand)veiligheid en je op weg te helpen om de aanwezige risico’s aan te pakken. Door deze scan in te vullen, krijg je:

Bewustwording

Inzicht

Aanpak

Remco

Wil je een compleet overzicht van jouw brandveiligheidsrisico's?

Ontdek de mogelijkheden voor brandveiligheidsmonitoring.