• Velco Online Academy Slider
  • Welkom bij Velco
  • Leren van professionals
  • Velco wil levens redden!
  • Onderhoud & Service
  • Velco Online Academy Bhv Def 2020
  • Velco wil levens redden!
  • Welkom bij Velco
  • Leren van professionals
  • Onderhoud & Service

Stel het niet langer uit en ga ervoor!

Begin nu met je BHV-training en doe de praktijk in ons oefencentrum wanneer het jou uitkomt. Stel het niet langer uit want de BHV-vaardigheden kun je ook in deze corona tijd bijhouden met onze Velco Online Academy. Velco Online Academy is een web-app waarmee je direct aan de slag kan met opdrachten, oefeningen en webinars. In ons BHV oefencentrum kun je de praktijk leren wanneer het jou uitkomt. Dit kan nu of later als het je nu geen goed gevoel geeft om te trainen betreft de Corona. Voor de veiligheid hoef je het in ieder geval niet te laten, bij ons kun je Coronaproof trainen!

Inschrijven

BHV 1.5 Het nieuwe BHV

De bedrijfshulpverlening is dit jaar volledig veranderd met de komst van COVID-19. Het thema eigen veiligheid heeft een volledig nieuwe dimensie gekregen in deze nieuwe wereld. We dragen mondkapjes in het openbaar vervoer. We wassen onze handen. We houden 1.5 meter afstand. De BHVer houdt rekening met die omstandigheden en verleent hulp op 1.5 meter afstand !

De BHVer heeft veel nieuwe informatie te verwerken en moet soms andere keuzes maken in de hulpverlening dan voorheen. Bij een hartstilstand verleent de BHVer eerste hulp en zal de AED aansluiten en soms wel en soms niet hartmassage geven.

De BHV opleiding in het ‘nieuwe normaal’

De Velco BHV opleidingen zijn natuurlijk ook flink aangepast naar het ‘nieuwe normaal’. Allereerst houden we rekening met de hygiëne en de 1.5 meter afstand. In het BHV-oefencentrum geldt het Corona-protocol. Alle voorschriften van het RiVM worden volledig nageleefd. Dat betekent onder andere kleinere groepen, geen lunchbuffetten en iedere cursist een eigen reanimatiepop.

Extra BHV lesstof

Er is vanaf nu veel meer informatie te verwerken voor de BHV cursisten door de nieuwe situaties. Hoe koel je een brandwond als je op 1.5 meter afstand wilt blijven? Hoe ontruim je een afdeling met meerdere bezoekers via een trappenhuis? Verbind je een lelijke schaafwond van een bezoeker wel of niet? Er zijn zoveel nieuwe vragen te beantwoorden dat die niet of nauwelijks te behandelen zijn in een gewone klassikale BHV-les.

BHV online academy

Velco heeft de BHV Online Academy opgericht om een platform te kunnen bieden aan haar cursisten om deze extra informatie op te kunnen nemen. Maar niet alleen dat. Met name om de BHVer het hele jaar door een mogelijkheid te kunnen bieden zich op het gebied van de bedrijfshulpverlening te kunnen ontwikkelen. Ook als de 1.5 meter samenleving niet meer van toepassing is.