Velco Online Academy bhv 365 diploma mobile

  • Velco Online Academy Slider

Leuk dat je een Velco BHV 365 diploma wil halen! 

 

Om het Velco BHV 365 diploma te halen heb je een combinatie nodig van de Velco Online Academy (online leren) + 1/2 dag praktijk training in het oefencentrum bij Velco in Oldenzaal. Uiteraard zijn de praktijk trainingen 100% veilig en corona proof!

Ben je in het bezit van een Velco Online Academy abonnement? *
Jazeker!
Nee, nog niet

Geeft niks! Vul je gegevens in zodat je snel kunt meedoen met de Velco Online Academy.

Voorletter(s)*
Tussenvoegsel
Naam*
Je telefoonnummer*
Je schrijft je in als *
Bedrijf
Particulier
Bedrijfsnaam*
Hoeveel cursisten wil je inschrijven?
0 20
Straat*
Nummer*
Postcode*
Woonplaats*
Je email *
Kosten van de Velco Online Academy (prijs per cursist per jaar)
0.00

Zodra wij de door jou ingevulde gegevens hebben gecontroleerd, krijg je van ons een mail met daarin de login gegevens voor de Velco Online Academy! Je moet daarnaast nog wel een 1/2 dag praktijk training doen bij Velco in Oldenzaal om je diploma te krijgen.

Verstuur je aanmelding

Je hebt dus al een Velco Online Academy abonnement, mooi zo! Hieronder kan je de Velco BHV 365 praktijk training kiezen die je wilt volgen. Uiteraard zijn de praktijk trainingen 100% veilig en corona proof en worden gegeven in het oefencentrum bij Velco in Oldenzaal. In combinatie met de lessen op Velco Online Academy (en als je slaagt) ontvang je het Velco BHV 365 diploma!

De kosten bedragen: (per cursist)
0,00
Jouw keuze: BHV 365 Basis nascholing. Vink hieronder het vakje aan voor akkoord en klik op de BOEK knop, je wordt dan je doorgestuurd naar onze externe boekingswebsite.*BHV 1.5 Basis nascholing
Jouw keuze: BHV 365 Basis nascholing. Vink hieronder het vakje aan voor akkoord en klik op de BOEK knop, je wordt dan je doorgestuurd naar onze externe boekingswebsite.*BHV 1.5 Basis nascholing
Jouw keuze: BHV 365 Ploegleider. Vink hieronder het vakje aan voor akkoord en klik op de BOEK knop, je wordt dan je doorgestuurd naar onze externe boekingswebsite.*BHV Ploegleider
Jouw keuze: BHV 365 Ploegleider nascholing. Vink hieronder het vakje aan voor akkoord en klik op de BOEK knop, je wordt dan je doorgestuurd naar onze externe boekingswebsite.*BHV Ploegleider nascholing

BHV 365 Ploegleider basis

Leer leidinggeven aan je BHV-team in ons uitdagende BHV oefencentrum.

Zoek een cursusdatum

Voor ervaren BHV-ers die leiding gaan geven aan een BHV-team.

Wat doen de cursisten?

  • Aan de hand van praktijkoefeningen opfrissen van vaardigheden die nodig zijn voor goed leiderschap voor. Zowel tijdens als na een inzet van je BHV team. 
  • Ervaren wat het is om goed en snel te handelen in realistische oefenlocaties (werkplaats, slaapkamers, bouwplaats) en realistische scenario’s.

Waarom deze training bij Velco?
De cursisten ervaren bij Velco in realistische situaties in het oefencentrum wat het is om in een crisissituatie leiding te geven aan een BHV team.

Toegang tot Velco Online Academy
Cursisten die deelnemen aan deze praktijktraining krijgen 12 maanden toegang tot de Velco Online Academy om ook op het werk en thuis de BHV vaardigheden te kunnen oefenen.

Onderwerpen:

  • Leidinggeven
  • Communicatie
  • Gevaren en veiligheid tijdens de inzet
  • Evaluatie na de inzet 

Specificaties:

 Specificaties  
 Combinatie met Velco Online Academy  nee
 Live training oefencentrum  1 dag
 Starttijden  8:45
 Maximum aantal cursisten  8 personen
 Locatie Oefencentrum  Oldenzaal 
 Covid-19 protocol  ja
 Prijzen  ex BTW

 

 

 

 

 

 

Boek nu deze cursus