BHV Escape room

Wat ruik ik nou? Is dat een brandlucht? Ik vertel de stagiaires dat er iets niet klopt en schuif mijn stoel iets naar achteren om rond te kijken. De brandlucht wordt erger, ik krijg het ontzettend warm en begin te zweten. Verbeeld ik mij dit? Dan gaat het brandalarm af, ik zie rook onder de deur komen en raak in paniek. Ik heb geen idee wat ik moet doen. Dan bedenk ik me…de stagiaires zijn mijn laatste hoop!

Praktische BHV-training

Velco vindt dat de BHV-cursisten goed voorbereid moeten worden op de praktijk! Dit betekent dat zij zich moeten herkennen in de aangeboden les- en leerstof. Wij trainen op hulpverleningsgedrag en doen dat op een praktische manier. De cursist leert door zelf te doen en te ervaren. In de praktijk is het niet alleen een pleister plakken, maar speelt de complete hulpverlening een belangrijke rol! BHV is een teamactiviteit waarbij, voor een goede en adequate hulpverlening, een goede samenwerking en onderlinge communicatie binnen het BHV-team noodzakelijk is.

BHV escaperoom

In de BHV escaperoom neemt professor Brandijs de cursisten mee voor een rondleiding bij het bedrijf Teldeco. Teldeco doet onderzoek naar het gebruik van algen ter vervanging van fossiele brandstoffen. Helaas gaat de rondleiding niet zoals gepland en ontstaat er een noodsituatie! Tijdens de rondleiding worden de cursisten verrast met meerdere noodsituaties. Jij bent BHV’er van Teldeco !

Jouw BHV kennis en vaardigheden zul je nodig hebben om professor Brandijs te redden.

BHV escaperoom
Daniëlle

Hoe goed is de samenwerking binnen jouw BHV team?

Test je vaardigheden in de BHV escaperoom.