Velco brandbeveiliging blusmiddelen 001

Velco Online Academy

De Velco Online Academy is een BHV academy. Het gaat over bedrijfshulpverlening. Over brand, ontruimen en eerste levensreddende handelingen. En online. Het is een online platform dat te benaderen is via laptop, tablet en met name de telefoon. De Velco Online Academy biedt de cursist onder andere het ‘Velco Interactief Micro Leren’ en de Velco-Webinar.

Online BHV Portal

De Velco online academy is een online portaal voor opdrachten en oefeningen voor de BHVer. Conventionele E-learning wordt daarnaast ingezet voor nieuwe BHVers die nog onbekend zijn met het vakgebied.

Iedere BHVer leert op zijn eigen manier

Er zijn verschillende manieren van leren. Ook voor de BHVer. De ene persoon zit graag in de klas en laat de trainer het voordoen. De ander zoekt het liever zelf uit en vraagt hulp wanneer hij dat nodig heeft. In de Velco Online Academy wordt de lesstof op verschillende manieren aangeboden. Zo kan iedereen op een manier leren die hem het meeste aanspreekt.

Iedere BHVer leert op het moment dat het hem het beste uitkomt.

In de klas, tijdens het werk, in de trein, in de pauze, of thuis op de bank. Ieder heeft een ander moment dat het hem uitkomt om ‘even’ te leren. Heel kenmerkend voor de Velco Online Academy is dat het is opgebouwd uit hele kleine leerblokken van 5 tot 30 minuten. Goed te overzien en gemakkelijk in te plannen.

Schrijf je in.

Interactief Micro Leren

Velco Interactieve Micro Leren (Velco-IML) draagt bij aan de kennis, vaardigheden en daadkracht van uw BHVer. Velco-IML is een spannende, actieve manier van leren en ontwikkelen. Uw BHVer kan met deze web-app aan de slag waar en wanneer het uitkomt. Het biedt diverse werkvormen om kennis over bedrijfshulpverlening, maar met name ook ervaringen op te doen en bewustwording te creëren van de BHV-praktijk bij uw bedrijf. Leren en werken verbonden zoals het bedoeld is. 

Lees meer

Schrijf je nu in voor de Velco Online Academy

 

Om gelijk te kunnen starten met je BHV kan je je nu inschrijven voor de Velco Online Academy. Je training in het BHV oefencentrum kan je later plannen, wanneer het je uitkomt of wanneer de situatie betreft Corona het toelaat. Ook voor cursisten die geen praktijktraining bij Velco volgens is het mogelijk je in te schrijven voor de Velco Online Academy.

Lees meer

Webinars

In de Velco Online Academy zet Velco BHV-Webinars in om kennis over te dragen, verdieping te bieden van de leerstof en in te spelen op de actualiteit. Wijzigt de Nederlandse Reanimatie Raad het reanimatieprotocol, dan brengen onze instructeurs uw BHVers gelijk op de hoogte van de praktische gevolgen. Maar ook wanneer uw BHVer een vraag heeft over zijn specifieke situatie, zal hier op worden ingegaan. Vragen die soms net iets dieper op de stof ingaan dan je normaal in de les behandeld kunnen hier beantwoord worden. De Velco BHV-Webinars zijn een interactief samenspel tussen de instructeurs en de cursisten.

Lees meer

Meer artikelen...

  • 1
  • 2