Velco brandbeveiliging blusmiddelen 001

Online BHV leren

We maken allemaal een verschuiving mee naar meer online leren. Dat geldt ook voor online BHV leren, maar is het mogelijk om een praktijkvak als BHV online te leren?

Ja, bij Velco denken wij dat je BHV deels online kan leren. Dat hebben we geregeld in de Velco Online Academy. Dat is een web app, speciaal om online BHV te leren.

Er zijn natuurlijk ook zaken die met online leren niet zo goed op te lossen zijn. Daarvoor hebben wij de training in het BHV-oefencentrum. Daar kan je een brand blussen en reanimeren, of een gebouwdeel ontruimen onder toeziend oog van een BHV instructeur. Dingen die online lastiger te realiseren zijn.

In de Velco Online Academy is voldoende online BHV te leren. Het uitgangspunt zijn de 14 BHV-competenties. Wanneer je de BHV meter hebt ingevuld weet je waar je staat en kan je gericht oefenen. Iedere competentie kan op meerdere manieren worden geoefend. Online maar ook offline, want ook al worden de oefeningen online aangeboden, de uitvoering kan gewoon in je bedrijf zijn of thuis.

Er zijn meer dan 100 modules in het platform die je worden aangeboden via 4 routes. Vind je het leuk om een webinar bij te wonen of doe je liever een quiz? Wil je stap voor stap de vaardigheden voor de eerste levensreddende handelingen oefenen of voer je een praktijkopdracht uit in je bedrijf? Stel die bijzondere vraag in het spreekuur, deel je ervaringen en leer van anderen. De Velco Online Academy heeft veel mogelijkheden. Wil je weten of dat iets voor jouw bedrijf is vraag dan de demo aan. Neem contact op met onze afdeling verkoop via verkoop@velco.nl of bel met 0541 513953