Velco brandbeveiliging blusmiddelen 001

Velco Online Academy

De Velco Online Academy is een BHV academy. Het gaat over bedrijfshulpverlening. Over brand, ontruimen en eerste levensreddende handelingen. En online. Het is een online platform dat te benaderen is via laptop, tablet en met name de telefoon. De Velco Online Academy biedt de cursist onder andere het ‘Velco Interactief Micro Leren’ en de Velco-Webinar.

Online BHV Portal

De Velco online academy is een online portaal voor opdrachten en oefeningen voor de BHVer. Conventionele E-learning wordt daarnaast ingezet voor nieuwe BHVers die nog onbekend zijn met het vakgebied.

Iedere BHVer leert op zijn eigen manier

Er zijn verschillende manieren van leren. Ook voor de BHVer. De ene persoon zit graag in de klas en laat de trainer het voordoen. De ander zoekt het liever zelf uit en vraagt hulp wanneer hij dat nodig heeft. In de Velco Online Academy wordt de lesstof op verschillende manieren aangeboden. Zo kan iedereen op een manier leren die hem het meeste aanspreekt.

Iedere BHVer leert op het moment dat het hem het beste uitkomt.

In de klas, tijdens het werk, in de trein, in de pauze, of thuis op de bank. Ieder heeft een ander moment dat het hem uitkomt om ‘even’ te leren. Heel kenmerkend voor de Velco Online Academy is dat het is opgebouwd uit hele kleine leerblokken van 5 tot 30 minuten. Goed te overzien en gemakkelijk in te plannen.

Schrijf je in.