Webinar gevolgen van COVID-19 voor de bedrijfsnoodorganisatie

Velco brandveiligheid heeft donderdag 9 juli een webinar over de gevolgen van het corona virus op uw bedrijfsnoodorganisatie gegeven. We zijn in het begin allemaal bezig geweest om de gezondheid van onze medewerkers zo goed en veilig mogelijk te waarborgen. Desinfectie sprays, schoonmaakroosters, herinrichting van ruimtes om de medewerkers op veilige van elkaar te laten werken. Hierdoor is mogelijk de aandacht voor de BHV organisatie verslapt. 

De praktijk versus juridische gevolgen.

Wij, als specialist op het gebied van bedrijfsnoodorganisatie, zijn in gesprek gegaan met mensen uit de praktijk. Zo hebben we met de Rabobank oost en Aveleijn gesproken. Waar lopen zij tegenaan, welke zaken hebben ze geregeld, hoe gaan zij verder in deze crisis met de BHV? Wat vaak vergeten wordt is dat er ook een juridische consequentie kan zitten aan veranderingen, ook al zijn de veranderingen voor ons als mensen heel begrijpelijk door de situatie waarin we verkeren. Om deze juridische kant te belichten hebben we de Jong & Laan gesproken om antwoord te krijgen op een aantal prangende vragen.

Welke onderwerpen vind je terug in deze webinar?

Wat kunnen gevolgen van het nieuwe corona virus zijn voor het bedrijf, zowel op het organisatorisch vlak als op het gebied van de inrichting van het pand? Welke gevolgen kan thuiswerken hebben op de BHV-organisatie en waar moet u rekening mee houden? Wat kan Velco voor jouw bedrijfsnoodorganisatie betekenen. In onze webinar nemen Bob en Rowen u op interactieve wijze mee om een antwoord te krijgen op deze vragen.

Wil je deze webinar terugkijken?

Laat dan hieronder je gegevens achter om de link hiervan te ontvangen.