• Velco Online Academy Slider
 • Welkom bij Velco
 • Leren van professionals
 • Velco wil levens redden!
 • Onderhoud & Service
 • Velco Online Academy Bhv Def 2020
 • Velco wil levens redden!
 • Welkom bij Velco
 • Leren van professionals
 • Onderhoud & Service

Stel het niet langer uit en ga ervoor!

Begin nu met je BHV-training en doe de praktijk in ons oefencentrum wanneer het jou uitkomt. Stel het niet langer uit want de BHV-vaardigheden kun je ook in deze corona tijd bijhouden met onze Velco Online Academy. Velco Online Academy is een web-app waarmee je direct aan de slag kan met opdrachten, oefeningen en webinars. In ons BHV oefencentrum kun je de praktijk leren wanneer het jou uitkomt. Dit kan nu of later als het je nu geen goed gevoel geeft om te trainen betreft de Corona. Voor de veiligheid hoef je het in ieder geval niet te laten, bij ons kun je Coronaproof trainen!

Inschrijven

velco blusmiddelen 2017
velco noodverlichting 2017
velco opleidingen 2017
velco noodplannen 2017

Brand, ongevallen en ontruimingen

Velco is een modern brand- en bedrijfshulpverleningsbedrijf met als doelstelling bedrijven te ondersteunen bij een planmatige voorbereiding op calamiteiten. Met een landelijke servicedienst, professionele adviseurs en ervaren instructeurs worden alle opdrachten door eigen mensen uitgevoerd. Middelen, procedures en opleidingen worden door ons optimaal afgestemd.

Wij helpen u graag bij:

✔ Jaarlijks onderhoud van uw blusmiddelen;
✔ Jaarlijks onderhoud aan uw nood- & vluchtwegverlichting;
✔ Het adviseren en opleiden als het gaat om bedrijfshulpverlening;
✔ Het ontwikkelen van een bedrijfsnoodplan (online) of aanpassen van vluchtwegplattegronden;
✔ Overig onderhoud aan uw droge blusleidingen, BHV- koffers en AED's

 • Online afspraken plannen voor blusmiddelen en noodverlichting

  Online afspraken plannen voor blusmiddelen en noodverlichting

  Velco staat in het teken van innoveren, daarom hebben we ontzettend veel energie gestoken in het online plannen van afspraken voor blusmiddelen en noodverlichting. Benieuwd hoe dit in zijn werk gaat? Lees dan het artikel.

  Lees meer

 • Brandveiligheidsmonitor deel 2 van 7

  Brandveiligheidsmonitor deel 2 van 7

  De komende maanden nemen we je mee in de brandveiligheidsmonitor. Iedere maand wordt er een hoofdstuk behandeld. De brandveiligheidsmonitor is een uitstekend product om de brandveiligheid van bedrijven in kaart te brengen.

  In deze tweede editie gaan we het hebben over noodverlichting. 

  Lees meer

 • Herhaling Webinar de Velco Online Academy, hoe werkt het nu?

  Herhaling Webinar de Velco Online Academy, hoe werkt het nu?

  U heeft het ongetwijfeld een keer voorbij zien komen. De Velco Online Academy, wat is dit nu precies en waarom heeft Velco veel meer te bieden dan een reguliere standaard E-learning? Velco heeft sinds de corona-crisis het trainen van de BHV in een nieuw jasje gestoken. Door de crisis is het juist van belang om de kennis en vaardigheden als BHV’er bij te houden. Bij ons kunt u BHV-oefeningen doen via de Velco Online Academy en traint u in ons BHV-oefencentrum. Blended learning noemen we dat.

  In ons unieke BHV-oefencentrum kunt u een halve dag praktijksituaties trainen. Het is een uitdagende en intensieve halve dag waarin praktische vaardigheden worden getraind. Ter voorbereiding hierop is een programma samengesteld in de Velco Online Academy. De Velco Online Academy bestaat uit verschillende webinars, oefeningen en opdrachten. Het unieke van deze academy is dat u er overal en te allen tijde mee aan de slag kunt. Thuis, op het werk, bij vrienden, onderweg het maakt niet uit.

  Om u kennis te laten maken met onze Velco Online Academy verzorgen wij op 15 april om 15.00 uur een webinar. We nemen u mee in deze unieke manier van het Interactief Micro Leren. Wij vertellen u uitgebreid waarom de Velco Online Academy voor u en uw BHV’ers van toegevoegde waarde is, hoe het werkt en u krijgt een kijkje in eigen keuken.

  Velco laat uw BHV'ers niet in de steek, blijf trainen, juist nu!

  Bent u geïnteresseerd? Op 15 April 15:00 uur verzorgen wij een informatieve webinar. Hierin geven wij verdere uitleg geven over hoe de Velco Online Academy nu precies werkt. Klik hieronder om u in te schrijven.

  aanmelden

  Lees meer

 • Brandveiligheidsmonitor deel 1 van 7

  Brandveiligheidsmonitor deel 1 van 7

  De komende maanden nemen we je mee in de brandveiligheidsmonitor. Elke maand wordt er een hoofdstuk behandeld. De brandveiligheidsmonitor is een uitstekend product om de brandveiligheid van bedrijven in kaart te brengen.

  Deze eerste editie gaan we het hebben over brandblusmiddelen. 

  Lees meer