Haspelkasten

Met de Velco haspelkasten gaan de Velco brandslanghaspels op in jouw interieur. Hoe mooi wij ze ook vinden! Deze kasten hebben meer functies dan alleen het verbergen van brandslanghaspels. Mocht het verbergen van de brandslanghaspels de belangrijkste reden zijn voor een haspelkast dan is een haspelsticker een bijzonder aardig alternatief.

Bescherming tegen ongewenst gebruik

Wanneer de Velco brandslanghaspels in de kast zijn gemonteerd, is het minder gemakkelijk om de haspel zo maar even te gebruiken. De haspelkasten zijn niet afgesloten met een slot, zodat ze toch toegankelijk zijn. Er zijn specials verkrijgbaar waarbij de haspelkast is voorzien van een sterkere magneetsluiting die uitsluitend opent bij brandalarm. Dit is een resultaat van de samenwerking met Velco beveiligingstechniek.

De voordelen van haspelkasten

Bescherming tegen stof, licht en water

De haspelkasten zijn uiteraard een bescherming tegen vocht of licht of stof.

Bescherming tegen vorst

De kasten kunnen in een vorstveilige uitvoering worden geleverd, waardoor ze ook buiten of in een koude omgeving worden geplaatst.

Groene of gele kast?

Onze haspelkasten kunnen worden geleverd in diverse kleuren grondverf. Het aflakken van de haspels in de kleur van jouw interieur kan na de installatie worden uitgevoerd.

Inbouw kasten of opbouwkasten

De haspelkasten worden geleverd als opbouwkasten. Met een speciale daglijst is daar een inbouwkast van te maken. De haspelkast wordt dan eerst in de nis gebouwd en later afgewerkt met de daglijst.

Handbrandmeldervak

Omdat in het bouwbesluit onder bepaalde omstandigheden bij een brandslanghaspel ook een handbrandmelder wordt geëist, zijn er ook brandslanghaspelkasten voorzien van een handbrandmeldervak.

RVS haspelkasten

Voor onder andere de food industrie hebben we een aantal roestvaststalen haspelkasten ontworpen. Vraag onze verkoop naar de mogelijkheden.

Hans

Keuzestress?

Welke uitvoering je ook nodig hebt, er is altijd wel een oplossing te bedenken. Vraag Hans naar de mogelijkheden, hij weet er alles van.