Velco aed voor iedereen blusmiddelen 50 jaar

AED voor iedereen!

Velco bestaat dit jaar 50 jaar. Omdat wij vinden dat dit een feest voor iedereen moet zijn vieren wij dit met het project “AED voor iedereen!” Velco wil graag bijdragen aan het redden van mensenlevens en dit doen wij op de volgende manier:

1) Velco verzorgt GRATIS reanimatie- en AED trainingen

Velco maakt het mogelijk voor iedereen om te leren reanimeren. Onze training is geschikt voor iedereen, ongeacht vooropleiding of ervaring. Iedere week wordt een reanimatietraining georganiseerd voor belangstellenden.

De reanimatietraining wordt gegeven in het onlangs geheel vernieuwde experience-centrum in Oldenzaal. De training is echte praktijktraining.

Op welke dag schikt het u?


2) Velco geeft GRATIS AED’s weg

Aed kast dichtVelco maakt het mogelijk voor iedereen om een AED te bezitten. De actie houdt in dat Velco minimaal 10 AED’s weg gaat geven. De gratis AED’s worden weggeven aan verenigingen, clubs of andere gezelschappen.

Iedereen komt in aanmerking om een gratis AED voor zijn of haar vereniging aan te vragen.

Iedere inzending wordt beoordeeld op maatschappelijk nut en financiële kracht. Draagt uw vereniging bij aan het welzijn van veel mensen?

Heeft uw vereniging financieel moeite met de aanschaf van een AED? Dan maakt u goede kans op een AED.

Ook een gratis AED voor u?


Waarom de Zoll AED+

Aed kast open inhoudDe AED’s die Velco weggeeft is de Zoll AED+. Het is in eerste instantie een zeer gebruikersvriendelijke AED. Deze AED geeft tijdens de reanimatie feedback aan de gebruiker over de diepte en snelheid van de hartmassage. Dat is voor een minder ervaren gebruiker superhandig.

Een heel belangrijk voordeel bij de Zoll AED+ zijn de lage onderhoudskosten. De levensduur van batterij en electrode is langer dan de meeste andere merken en de vervangingskosten zijn lager.

Wij vinden het belangrijk dat degene die een AED wint over 5 jaar niet met torenhoge onderhoudskosten blijft zitten.