Dag van de BHV 2022

Op 7 november is het weer zover. Dan vieren wij de dag van de BHV. Dat is de dag dat we onze BHV’ers in het zonnetje zetten en onze waardering uitspreken voor het feit dat zij voor ons klaarstaan als het nodig is.

Elke eerste maandag van november vragen we middels de Dag van de BHV aandacht voor de inzet van alle circa 500.000 bedrijfshulpverleners die Nederland rijk zijn. Een dag om BHV’ers in het zonnetje te zetten en niet-BHV’ers te laten merken hoe belangrijk BHV is.

Op de dag van de BHV wordt  aandacht gevraagd voor de inzet van alle bedrijfshulpverleners in Nederland.  Een speciale ode aan alle BHV’ers in Nederland. Voor die bedrijfshulpverleners die acuut handelen als jou iets overkomt. Niet alleen in de eigen werkomgeving, maar ook bij de bakker, op de voetbalclub of in de bioscoop kun je rekenen op veel van deze ‘onzichtbare’ helden.

Verkiezing ‘’Velco BHV-topper van het jaar 2022’’

Ook dit jaar organiseert Velco weer een verkiezing van de ‘’Velco BHV-topper van het jaar 2022’’.
Het is een verkiezing, geen wedstrijd. Voorop staat het belang van de bedrijfshulpverleningsorganisatie en daarmee een waardering voor de inzet van de BHV’er.

Heb jij een collega die dit jaar extra in het zonnetje gezet mag worden omdat hij/zij als BHV’er onmisbaar is en zich duidelijk onderscheidt in zijn BHV rol?
Geef jouw BHV-topper dan op voor de verkiezing ‘’Velco BHV-topper van het jaar 2022’’! Beschrijf waarom juist jullie BHV’er deze extra erkenning en waardering voor zijn of haar inzet verdient en wie weet wordt uw collega de TOPPER van 2022 !

Inschrijving is gesloten.

Petra

Heb jij al een BHV'er genomineerd?

Nomineer de beste BHV'er voor de titel BHV topper 2022 en vertel ons waarom.