Joost van Brussel, operationeel directeur

Vanaf 1 augustus 2022 bekleedt Joost van Brussel de functie van operationeel directeur bij Velco. Met zijn komst hebben we het directieteam versterkt. Joost zal samen met Rudie, commercieel directeur, verantwoordelijk zijn voor de dagelijkse aansturing van ons bedrijf.

Vóór de overstap naar Velco, heeft Joost de functie van regiodirecteur Noordoost Nederland bij Flynth mogen bekleden. Tijdens deze prettige en inspirerende tijd was hij verantwoordelijk voor de kantoren van Flynth in Noordoost Nederland. Joost brengt naast ruime ervaring in operationeel management, de nodige HRM kennis met zich mee. Kennis die ons als bedrijf zal helpen om verder door te ontwikkelen.

‘Samen met mijn collega’s mogen werken aan een veilige werkomgeving, hiermee kunnen wij oprecht een een bijdrage leveren voor werknemers en ondernemers’

De laagdrempelige, gemoedelijke cultuur die zowel intern als extern heerst bij Velco, is een onmisbare kernwaarde. Dit speerpunt in combinatie met de ontwikkelingen die onder andere op gebied van service, advies en trainingen in het verschiet liggen, hebben ervoor gezorgd dat Joost met volle overtuiging bij Velco aan de slag gaat.

Veiligheid bij calamiteiten is nooit een afgesloten project. De continue ontwikkelingen binnen deze branche zijn, ook bij Velco, een prioriteit.
De interactie met de klant en klanten meenemen in het proces van risicomanagement en veiligheid is een belangrijk onderdeel hiervan. Dit willen we de komende tijd uitbreiden en perfectioneren door verschillende afdelingen door te ontwikkelen. Met als doel onze klanten maximaal voor te bereiden voor die momenten waarop elke seconde telt.

‘De mogelijkheid om bij te kunnen dragen aan een vooruitstrevend merk, waarin we het gevoel van veiligheid kunnen bieden aan zowel zakelijke, als particuliere klanten; daar krijg ik energie van.’