Bij NDIX mogen blusmiddelen gezien worden

Voor veel bedrijven zijn brandblusmiddelen vaak een noodzakelijk iets. Daarbij zijn ze soms visueel “een doorn in het oog”. Toch zijn er ook bedrijven die, op een creatieve manier, iets weten toe te voegen aan hun blusmiddelen en deze weten te integreren met hun interieur. Dat geldt zeker voor het bedrijf NDIX uit Enschede, dat met muurstickers twee bijzondere creaties wist te creëren.

Nicol Wekamp, manager marketing & communicatie, vertelt enthousiast over het resultaat. “Een collega tipte mij met het idee om iets met de brandblussers te doen. Vervolgens ben ik op zoek gegaan en heb ik op internet twee mooie brandblusser muurstickers gevonden. Velco adviseerde NDIX bij het bepalen van de juiste posities en zorgde voor de montage. “Want hoe mooi het er ook uit ziet, de veiligheid mag natuurlijk niet in het geding komen, aldus Nicol”. Met de muurstickers weet iedereen binnen NDIX nu de brandblussers te vinden. “Erg belangrijk voor het geval er een keer een calamiteit is”, aldus Nicol Wekamp.

Over NDIX

NDIX levert glasvezelverbindingen aan bedrijven en sluit hen aan op de digitale marktplaats. Daar kunnen bedrijven ICT diensten, zoals Internet, VoIP, back-up en camerabeveiliging inkopen bij meer dan 85 verschillende aanbieders.

Toon

Hoe zijn de blustoestellen in jouw bedrijf geïnstalleerd?

Past het in je omgeving of zoek je een mooiere oplossing?