Nieuwe medewerkers Velco

Paul van de Kerkhof

Ik ben Paul van de Kerkhof, 39 jaar en kom uit Enschede. De afgelopen jaren was ik werkzaam in de horeca. Ik werkte in een bowling en poolcentrum in Enschede. Ik deed voornamelijk bardiensten, maar ook onderhoud van de bowling machines, planning en verwante taken. Ik heb een opleiding gehad als licht en geluidstechnicus en ben via het onderhouden van waterski banen en bowling machines altijd betrokken geweest met techniek. Daar wilde ik graag mee verder. Daarnaast was het werken in de horeca gedurende de corona-pandemie ook steeds minder leuk. Ik zag in Velco een leuk bedrijf met een goede kans om mezelf verder te ontwikkelen. De afwisseling van de buitendienst lokte ook!

Mijn grote passie is wakeboarden, dat is een vorm van waterskiën maar dan op een board. Dit is in Nederland het beste te doen aan een kabel in de maanden april tot eind september. Bij de skibaan op het Rutbeek in Enschede ben ik zomers zo’n 2 a 3 keer per week te vinden.

Daarnaast vind ik het leuk om te gamen, hou me bezig met de nieuwste gadgets en heb een vriendengroep met wie ik graag even de stad in ga of een terrasje pak.

Mijn motto: You only live once!

Marjorie Krupers

Mijn naam is Marjorie Krupers ik ben 46 jaar. Ik heb 1 zoon Dylan, hij is 20 jaar. Mijn roots liggen in de luchtvaart. Ik heb jarenlang als purser gewerkt bij KLM. Daarnaast ook collega’s opgeleid, en deelgenomen aan de werving en selectie van personeel. Toen de vacature van Velco online stond, heb ik geen seconde getwijfeld. Het aspect rondom brandveiligheid heeft raakvlakken met mijn vorige beroep. Nu met twee benen op de grond, maar zeker zo leuk en uitdagend. In mijn vrije tijd vind ik het leuk om te tennissen, wandelen met de hond, reizen, met vrienden om de tafel en, hopelijk weer snel te verwezenlijken, een avondje naar het café zou niet verkeerd zijn. Tevens hoop ik dat het normale carnavalsseizoen volgend jaar weer een feit zal zijn.

Mijn motto : Een dag niet gelachen is een dag niet geleefd.