Nieuwe medewerkers Velco

Danielle Nijboer

Danielle is 24 jaar en woont samen met moeders en hun hondje in Enschede. Ze heeft zelf een eigen webshop voor handgemaakte woonaccessoires Ella Green en was toe aan nog een extra uitdaging waarin ze zichzelf verder professioneel kan ontwikkelen. De eerste indruk van Velco was gelijk al goed, ze houdt van de gemoedelijke sfeer en de mogelijkheden tot doorgroeien. Danielle gaat ons versterken op afdeling advies en bedrijfsbureau.

Naast haar baan en eigen webshop houdt ze van wandelen, koken voor familie en vrienden en regelmatige bezoekjes aan Denemarken bij familie.

Haar levensmotto is: Ik heb het nog nooit gedaan, dus ik denk wel dat ik het kan.

Bennie Rikkert

Benny is geboren en getogen Zwollenaar, 41 jaar en gelukkig getrouwd met Caren. Hij heeft 2 fantastische kinderen Sofie van 14 en Lukas van 12 jaar.
Voordat hij bij Velco is begonnen was hij werkzaam bij Veneta. Begonnen als monteur en doorgegroeid tot teamleider Montage. Bij Velco heeft Benny een nieuwe uitdaging gevonden. Gelijkwaardigheid, korte lijnen en elkaar deelgenoot maken van ontwikkeling dat is wat hem erg aanspreekt. Hij ziet het als een uitdaging om eerst alle kennis in het vakgebied te gaan beheersen maar is ambitieus genoeg, dus wie weet komt er nog meer op zijn pad.

In zijn vrije tijd mag hij graag op de golfbaan staan, fietsen, genieten en leuke dingen doen met familie, vrienden en het gezin.

Zijn motto? Een kleine toereiking, is een groot gebaar voor een ander.

Bert van der Linde

Bert is getrouwd met Sandra, samen hebben zij 2 dochters te weten Marije en Laurie, beiden nog thuiswonend en studerend. En uiteraard niet te vergeten hun hond Puck. Ze wonen fijn in Oldenzaal, hoewel zijn roots liggen in het mooie Dalfsen aan de Overijsselse Vecht.
Bert heeft altijd gewerkt in “tuincentrum land” zoals hij dat altijd noemt waarvan de laatste 27 jaar bij Intratuin Enschede. De reden om voor iets heel anders te kiezen is om toch te kijken of er nog meer is dan dat en hier heeft hij absoluut geen spijt van. Het mooie is dat het werk heel divers is en dat hij ook de klant van advies kan voorzien.
Zijn grootste hobby is toch wel het mountainbiken wat hij dan ook doet bij de club waarvan Velco ook sponsor is: MTB het Twentse Ros; “heerlijk om buiten te zijn en je te kunnen uitleven op de fiets in ons mooie Twente en ook daarbuiten uiteraard”.

Zijn motto is: ….doe maar gewoon en zoveel mogelijk genieten.

Tess Kuipers

Tess is 21 jaar oud en komt uit Hengevelde, maar woont nu in Goor.
In 2021 heeft ze de opleiding voor manager/ondernemer horeca afgerond. Ze heeft ook altijd in de horeca gewerkt. Passie voor de horeca zal er altijd blijven, maar corona heeft haar andere inzichten gegeven. Daardoor heeft ze besloten om verder te kijken dan de horeca.

Toen ze de vacature van het bedrijfsbureau zag leek het een mooie uitdaging om zichzelf verder te ontwikkelen qua administratieve werkzaamheden. Ze heeft dit altijd al leuk gevonden en daarnaast spraken de verschillende werkzaamheden in de vacature haar ook erg aan. Geen enkele dag is hetzelfde en dat houdt haar fanatiek.
In haar vrije tijd drinkt onze Formule 1-fan graag een biertje met vrienden, en is ze met enige regelmaat te vinden bij de geheime zender of de autorodeo.

Haar motto: Ai’j der moar van geniet!

Mathieu Oonk

Mathieu in 44 jaren jong en woont samen met Annemarie en 2 katten in het mooie Zeist. Mathieu is ooit begonnen als timmerman, 24 jaar lang gedaan en alles gedaan wat je kan verwachten. Tevens is hij werkzaam geweest als unit-bouwer, van wc’s tot school units. Tenslotte bij Avisie terechtgekomen.  In dit audio visuele bedrijf heeft hij als service monteur diverse TV’s, soundbars en diverse complexe audio instellingen en geluid geïnstalleerd. Via een vriend kwam het een keer ter sprake dat Velco nieuwe monteurs zocht. Hij zocht een nieuwe uitdaging dus 1+1=2. Hij werkt hier nu een paar maanden met veel plezier en kan veel leren in dit vak dus dat maakt een mooie uitdaging. Mathieu mag graag met de mountainbike op pad of gamen. Van heerlijk eten is hij ook wel gediend.

Zijn motto is: Een dag niet gelachen is een dag niet geleefd!

Heel fijn om als deze mooie mensen te mogen verwelkomen in ons team. Wij wensen ze dan ook heel veel succes.