Klanten aan het woord: Remeha

Remeha brengt warmte en warmwatercomfort bij jou thuis. Een vertrouwd merk met 80 jaar historie en grote ambities voor de toekomst. In tachtig jaar is Remeha uitgegroeid tot een internationaal bedrijf met ruim 500 werknemers en een uitgebreid distributie- en servicenetwerk.

Sinds 2012 verzorgt Velco het jaarlijks onderhoud van de brandblusmiddelen, EHBO-koffers en AED’s voor Remeha. Daarnaast leidt het de medewerkers op tot volwaardig BHV’er en draagt het zorg voor het up-to-date houden van de ontruimingsplattegronden. Ook het organiseren van een jaarlijkse ontruimingsoefening maakt deel uit van de samenwerking.

Ruud van der Meide, KAM Coördinator binnen Remeha, licht de samenwerking met Velco toe.

Wat voor Remeha als meerwaarde geld is de betrokkenheid van Velco als trainingspartner. Kernwoorden hierbij zijn: praktisch, laagdrempelig en flexibel.

“Vijf jaar geleden was het beheer van brandblusmiddelen, BHV trainingen en de vluchtwegplattegronden verdeeld over meerdere leveranciers. Voor ons was dit aanleiding om kritisch naar deze processen te kijken, hetgeen ook goed paste binnen onze Lean principes. Het belangrijkste uitgangspunt was dat wij een pragmatische organisatie zochten die flexibel op onze wensen kon inspelen. In Velco hebben wij een partner gevonden die niet alleen een totaalpakket op het gebied van brandbeveiliging kan aanbieden, maar ook op een leuke en leerzame wijze (incompany) BHV-trainingen kan verzorgen. Ook het uitgebreide trainingscentrum in Oldenzaal biedt voor de doorgewinterde BHV’er nuttige leermomenten. De positieve feedback die ik van onze BHV’ers na iedere training en ontruimingsoefening ontvang, is voor mij de belangrijkste graadmeter”.

“Wat voor Remeha als meerwaarde geld is de betrokkenheid van Velco als trainingspartner. Kernwoorden hierbij zijn: praktisch, laagdrempelig en flexibel”.

Meer informatie over Remeha is te vinden op: Remeha

Petra

Waarmee kunnen we jouw bedrijf ontzorgen?

Neem vrijblijvend contact met ons op, wij helpen je graag.