Velco & Loogisch, dat is pas logisch!

Velco en Loogisch gaan hun jarenlange kennis en ervaringen bundelen. Het is hierdoor eenvoudiger om projecten door heel Nederland samen uit te voeren.

In het verleden hebben er projecten plaatsgevonden waarin Loogisch en Velco gezamenlijk onderhoud, noodverlichting en blussers hebben geplaatst. Dit bleek een succesvolle zet. Velco en Loogisch zijn goed op elkaar ingespeeld, de projecten die samen zijn uitgevoerd, lopen soepel en de communicatie is zowel helder als nuchter.

We blijven toch een stel tukkers.

Velco kiest bewust voor Loogisch

Velco houdt zich bezig met alles wat met brandveiligheid te maken heeft. Je kent Velco natuurlijk van de brandblussers, maar wij doen sinds 1996 al veel meer dan dat, zoals bedrijfsnoodplannen en ontruimingsplattegronden.

Velco is een gerenommeerd brandveiligheidsbedrijf met een landelijke dekking en ondersteunt de zakelijke markt bij het voorbereiden op, en het handelen tijdens calamiteiten. Velco is een modern en innovatief brandveiligheidsbedrijf. We zijn in 1968 gestart met de verkoop en het onderhoud van brandblussers en brandslanghaspels. Sinds 2000 vinden jaarlijks 6.000 BHV’ers hun weg naar ons BHV-oefencentrum. In de loop der jaren is Velco steeds meer een expert geworden in brandveiligheid.

Al die vakgebieden (brandblussers, noodverlichting, BHV, advies, plattegronden, noodplannen, verbandmiddelen, veiligheidsvoorzieningen, evacuatiemiddelen, blusinstallaties, brandmeldinstallaties, veiligheidsvoorzieningen en communicatiemiddelen) hebben wij gebundeld in de brandveiligheidsmonitor, waarmee de goede brandveiligheid voor bedrijven en organisaties kunnen borgen.

Wie is Loogisch

Loogisch is al meer dan 30 jaar een betrouwbare partner voor al uw communicatie- en beveilingstechnieken. Loogisch is voornamelijk gericht op de zakelijke markt. Door de ontwikkeling rondom het internet bleek het een goede zet om zich te richten op de markt van beveiliging en communicatie. Al drie decennia richt het voormalige Loohuis zich op communicatie, IT, beveiliging en domotica op wonen, werken en de zorg.

Vanaf april 2020 zijn ze verdergegaan onder de naam Loogisch. De nieuwe naam is een knipoog naar haar verleden en een positieve blik op de toekomst. Onder het mom: ‘laat techniek voor je werken’ wil Loogisch benadrukken dat ze het haar klanten met technische oplossingen gemakkelijk maakt.

Velco en Loogisch zorgen samen voor jouw veiligheid

In het verleden zijn er een aantal projecten geweest waarin Velco en Loogisch nauw hebben samengewerkt. Tijdens een sponsorbijeenkomst troffen Velco en Loogisch elkaar in een andere sfeer en tijdens een kop koffie werden er serieuze gesprekken gevoerd. Dit was de aftrap voor een samenwerking die je vanaf nu steeds meer zult gaan zien.

Velco & Loogisch

Net zoals Velco heeft Loogisch een landelijke dekking. Hierdoor is het eenvoudiger om projecten door heel Nederland samen uit te voeren. Loogisch en Velco zijn goed op elkaar ingespeeld, de projecten die samen zijn uitgevoerd lopen soepel, de communicatie is zowel helder als nuchter (we blijven toch een stel tukkers) en dat heeft als groot voordeel dat we snel kunnen schakelen naar de wens van de klant. Als je werk gaat uitbesteden, moet je zorgen dat de kwaliteit en reactiesnelheid goed is. Velco heeft dit gevonden bij Loogisch.

Remco

Ben je benieuwd wat deze nieuwe samenwerking voor jouw organisatie kan betekenen?

Neem contact op en we vertellen het je.