Installatie noodverlichting

Bij de installatie van noodverlichting heb je te maken met de bouwkundige eisen, de wet- en regelgeving en de technische mogelijkheden van de installatie. Wil jij noodverlichting installeren? Zorg er dan voor dat degene die dit doet, beschikt over de juiste kennis en opleiding.

Indien je als bedrijf een eigen technische dienst hebt of jij of een werknemer de juiste kennis en opleiding hiervoor heeft, kun je dit zelf doen. De meeste bedrijven kiezen er echter uit praktische overwegingen voor om het aansluiten van noodverlichting uit te besteden. Zoek je ook een partij voor het installeren van je noodverlichting? Laat dit dan vakkundig installeren door een gespecialiseerde monteur van Velco. Onze monteurs zijn opgeleid en op de hoogte van de actuele NEN-normen en regelgeving op het gebied van noodverlichting. Maandelijks worden ze geïnformeerd over nieuwe ontwikkelingen op het gebied van noodverlichting. Of het nu gaat om LED noodverlichting of TL, decentrale armaturen of armaturen die centraal zijn gevoed.

De Velco monteur is opgeleid, en wordt continue getraind om op een veilige en overzichtelijk manier de juiste verlichting in geval van nood bij onze klanten aan te leggen. Vraag een vrijblijvend adviesgesprek aan en onze monteur komt graag bij je langs om de mogelijkheden over de installatie van noodverlichting te bespreken.

De voordelen van Velco

Tijdig onderhoud van Noodverlichting
Één aanspreekpunt voor jouw noodverlichting
Gecertificeerde servicemonteurs

De voordelen van een onderhoudsabonnement op een rij

Zekerheid van tijdig onderhoud;
Betrouwbaarheid van deskundig onderhoud door gekwalificeerde monteurs;
Één aanspreekpunt voor jouw noodverlichting en/of blusmiddelen;
Onderhoudstarief inclusief voorrijkosten en verbruiksmateriaal;
Kostenbesparing door de accucapaciteitstest

Ook na de installatie staat Velco voor je klaar

Na de installatie van noodverlichting ben je echter niet klaar. Tijdig onderhoud en een jaarlijkse controle van je noodverlichting is essentieel als je er zeker van wil zijn dat de verlichting naar behoren functioneert wanneer de stroom echt een keer uitvalt. Bovendien is een jaarlijkse keuring wettelijk verplicht.

We kunnen ons echter voorstellen dat je hier niet dagelijks bij stilstaat, waardoor het gevaar al snel op de loer ligt dat dit vergeten wordt. Met een Velco onderhoudsabonnement voor noodverlichting ontzorgen wij je volledig. Voor een vaste prijs, afgestemd op je wensen en situatie, komt er periodiek een monteur langs voor inspectie en onderhoud van de noodverlichting. Na iedere afspraak ontvang je per mail een overzichtelijk logboek met daarin de uitgevoerde werkzaamheden en de huidige stand van zaken. Zo ben jij altijd verzekerd van een goed werkende noodverlichting, zonder dat je hiernaar om hoeft te kijken.

Noodverlichting installeren
Benny

Meer informatie wat wij voor jouw veiligheid kunnen betekenen?

We helpen je graag en geven vrijblijvend advies.