• Home
  • Nieuws
  • Velco servicebussen in een compleet nieuwe stijl.
nieuwe velco bus | velco.nl

Velco servicebussen in een compleet nieuwe stijl.

De komende 2 jaar gaat Velco haar gehele wagenpark de vertrouwde gele servicebussen vervangen voor nieuwe. De nieuwe bussen krijgen een compleet andere uitstraling. Wat gelijk opvalt is dat we de gele kleur verruilen voor een mooie grijstint. Na zeker 15 jaar in gele servicebussen te hebben rondgereden vonden we het tijd voor iets nieuws.

Dus gaven we Frank Everards de opdracht om daarmee te komen. Dat liet hij zich geen twee keer zeggen en heeft hij onze huisstijl vertaald naar het ontwerp van de reclame op onze bussen. Deze huisstijl is met onze 4 verschillende disciplines. Die vertegenwoordigen onze 4 expertisegebieden (productgroepen):

velco iconen bus

Woensdag 25 oktober heeft onze monteur Wouter het genoegen om als eerste zijn bus in gebruik te nemen en onze klanten te bezoeken. Op de foto zie je onze servicemonteur Hilco Holterman die al meer dan 25 jaar werkzaam is bij Velco Brandbeveiliging. Hilco is een van de 4 Velco medewerkers die op de bus wordt afgebeeld. “Ik ben er trots op dat onze eigen mensen het leuk vinden dat ze zelf afgebeeld zijn op de bussen die hier in de regio dagelijks rondrijden” aldus Velco directeur Robbert Veltkamp.

We hebben weer gekozen voor de Renault Traffic van Autobedrijf Munsterhuis. De inbouw van de servicebussen wordt verzorg door Lansink Unitra. Er zijn weer allerlei nieuwe details aan de inrichting die het werken gemakkelijker, veiliger en ergonomischer maakt. Eigenlijk verandert de inrichting voortdurend. Met onze steeds beter uitgeruste servicebussen kunnen we ervoor blijven zorgen dat we uw blusmiddelen en noodverlichting vakkundig kunnen blijven onderhouden.