Velco kennissessie RI&E

Afgelopen vrijdag 10 maart heeft de eerste kennissessie RI&E (risico inventarisatie en evaluatie) plaatsgevonden in het BHV oefencentrum van Velco. Het aantal deelnemers was overweldigend. Na het welkomstwoord van Velco directeur Robbert Veltkamp, werden de gasten door twee gecertificeerde arbo kerndeskundigen geïnformeerd over de rol van de RI&E, het wettelijk kader, het stappenplan, het uitvoeren van een plan van aanpak en het actueel houden van de RI&E.

In de praktische sessie daarna werd aan de hand van een aantal cases de systematiek van de RI&E duidelijk gemaakt. In deze verhelderende sessies kwamen uiteraard allerlei voorbeelden naar voren die stevige discussies ontlokten. De grote belangstelling voor deze kennissessie en de actieve deelname van de aanwezige gasten gaven duidelijk aan dat de RI&E ons bezig houdt. “verhelderend” en “direct” waren de termen die veelvuldig in de commentaren van de gasten terug te horen waren.

Omdat we niet alle gasten op deze kennissessie hebben kunnen plaatsen en vanwege alle reactie die wij hebben ontvangen is er al een nieuwe kennissessie gepland en wel op 30 juni 2017. Voor verdere informatie kunt u contact opnemen met de afdeling verkoop.

Geef u hieronder op voor de Kennissessie RI&E


Na ontvangst van dit formulier nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.