BNP-online 2.0!

BNP-online, het ideale online platform voor uw bedrijfsnoodplan in een modern jasje! Geen papierwerk dat u ergens achterin de kast moet afstoffen, maar een online document dat altijd en overal beschikbaar is.

Een bedrijfsnoodplan is een praktisch en bruikbaar plan waarin alle informatie over de BHV-organisatie, bestaande procedures en voorzieningen, wet- en regelgeving en documentatie moet worden bijgehouden. Maar stelt u zich eens voor:
- Uw BHV-team krijgt een andere samenstelling
- Er zijn veranderingen in de wet- en regelgeving
- Procedures en voorzieningen worden aangepast

Dan is het handig dat dit op een snelle en efficiënte manier aangepast kan worden in uw bedrijfsnoodplan. Zo blijft deze altijd actueel en up to date. Om deze reden heeft Velco een aantal jaren geleden het BNP-online ontwikkeld. BNP-online is een online versie die ter vervanging kan dienen van het hard-copy bedrijfsnoodplan. Er is de afgelopen periode hard gewerkt aan een nieuwe versie waarin een flink aantal vernieuwingen zijn toegepast. Belangrijkste aanpassing is dat u uw BNP-online meer kunt personaliseren. Denk hierbij niet alleen aan uiterlijke zaken als logo of kleuren maar ook de aan uw situatie verbonden informatie, voorzieningen en procedures. BNP-online kan op elk moment en op elke plek worden geraadpleegd.

Daarnaast kan Velco eenvoudig maandelijks het bedrijfsnoodplan voorzien van actuele generieke onderwerpen als het gaat om wet- en regelgeving en generieke procedures. Denk hierbij aan de reanimatieregels in situaties met Corona. Nieuwsgierig geworden? Vraag dan vrijblijvend een adviesgesprek aan.

 Bent u benieuwd wat Velco voor uw organisatie kan betekenen, neem dan contact op met onze afdeling verkoop via verkoop@velco.nl of u belt met 0541-513953.