• Home
  • Nieuws
  • Herhaling Webinar de Velco Online Academy, hoe werkt het nu?

Herhaling Webinar de Velco Online Academy, hoe werkt het nu?

U heeft het ongetwijfeld een keer voorbij zien komen. De Velco Online Academy, wat is dit nu precies en waarom heeft Velco veel meer te bieden dan een reguliere standaard E-learning? Velco heeft sinds de corona-crisis het trainen van de BHV in een nieuw jasje gestoken. Door de crisis is het juist van belang om de kennis en vaardigheden als BHV’er bij te houden. Bij ons kunt u BHV-oefeningen doen via de Velco Online Academy en traint u in ons BHV-oefencentrum. Blended learning noemen we dat.

In ons unieke BHV-oefencentrum kunt u een halve dag praktijksituaties trainen. Het is een uitdagende en intensieve halve dag waarin praktische vaardigheden worden getraind. Ter voorbereiding hierop is een programma samengesteld in de Velco Online Academy. De Velco Online Academy bestaat uit verschillende webinars, oefeningen en opdrachten. Het unieke van deze academy is dat u er overal en te allen tijde mee aan de slag kunt. Thuis, op het werk, bij vrienden, onderweg het maakt niet uit.

Om u kennis te laten maken met onze Velco Online Academy verzorgen wij op 15 april om 15.00 uur een webinar. We nemen u mee in deze unieke manier van het Interactief Micro Leren. Wij vertellen u uitgebreid waarom de Velco Online Academy voor u en uw BHV’ers van toegevoegde waarde is, hoe het werkt en u krijgt een kijkje in eigen keuken.

Velco laat uw BHV'ers niet in de steek, blijf trainen, juist nu!

Bent u geïnteresseerd? Op 15 April 15:00 uur verzorgen wij een informatieve webinar. Hierin geven wij verdere uitleg geven over hoe de Velco Online Academy nu precies werkt. Klik hieronder om u in te schrijven.

aanmelden