• Home
  • Nieuws
  • Herhaling Webinar Velco Online Academy BHV 365

Herhaling Webinar Velco Online Academy BHV 365

Is BHV saai in een klasje en altijd hetzelfde liedje? Niet bij VELCO! Wij hebben BHV 365. U oefent waar, met wie en wanneer u wilt. Thuis, op het werk, onderweg en natuurlijk in het oefencentrum van Velco. Bij Velco in het oefenencentrum worden kennis en vaardigheden van eerste levensreddende handelingen, brand en ontruiming op interactieve en praktische wijze geoefend. 

De Velco BHV trainingen zijn en blijven praktisch en doelgericht. Gelet op de actuele voorschriften is het ook tijdens het nieuwe ‘normaal’ mogelijk om in de praktijk te trainen. De trainingen zijn gericht op samenwerking van de BHV’ers, leren voor extreme situaties en feedback van professionals. Velco verzorgt dit middels een uitdagend programma.

Juist doordat u het hele jaar bezig kunt zijn met BHV, wordt u een nog betere BHV’er. Wij combineren de praktijk en theorie op een manier zoals het u uitkomt. In de Velco Online Academy (VOA) bieden wij trainingsmodules aan die thuis, op het werk of zelf in de trein geoefend kunnen worden. De VOA is veel meer dan een traditionele e-learning. VOA is gebaseerd op Interactive Micro Learning, een webapp met laagdrempelige, interactieve korte oefeningen.

Bent u geïnteresseerd? Op 26 november geven wij een informatieve webinar waarin we verder uitleg geven over BHV 365 - Velco Online Academy.

Klik hieronder om u aan te melden voor deze webinar.

Aanmelden