• Home
  • Nieuws
  • Jubileumjaar van de landelijke Dag van de BHV

Jubileumjaar van de landelijke Dag van de BHV

Het aftellen kan beginnen! Dit jaar is alweer de 10e editie van de landelijke Dag van de BHV. Dit jaar is dit op maandag 1 november 2021. Dit is een dag van besef, waardering en support.

Elke eerste maandag van november vragen we middels de Dag van de BHV aandacht voor de inzet van alle circa 500.000 bedrijfshulpverleners die Nederland rijk zijn. Een dag om BHV’ers in het zonnetje te zetten en niet-BHV’ers te laten merken hoe belangrijk BHV is.

Bedrijfshulpverlening heeft de afgelopen twee jaar met de komst van COVID-19 een geheel andere betekenis gekregen. De BHV’er moet op een geheel andere wijze handelen en moet leren omgaan met een nieuwe manier van benaderen en aanpakken in bepaalde situaties. Dit betekent voor Velco een nieuwe manier van BHV-trainingen geven en een groot aanpassingsvermogen van de BHV’er.

Op de dag van de BHV wordt landelijk voor de 10e keer aandacht gevraagd voor de inzet van alle bedrijfshulpverleners in Nederland. Dit jaar is het thema: ‘Ik doe het ook voor jou!”. Het speciale thema van dit jubileumjaar onderstreept de waarde van BHV. Een speciale ode aan alle BHV’ers in Nederland. Voor die bedrijfshulpverleners die acuut handelen als jou iets overkomt. Niet alleen in de eigen werkomgeving, maar ook bij de bakker, op de voetbalclub of in de bioscoop kun je rekenen op veel van deze ‘onzichtbare’ helden.

Verkiezing ‘’Velco BHV-topper van het jaar 2021’’

Ook dit jaar organiseert Velco weer een verkiezing van de ‘’Velco BHV-topper van het jaar 2021’’.
Het is een verkiezing, geen wedstrijd. Voorop staat het belang van de bedrijfshulpverleningsorganisatie en daarmee een waardering voor de inzet van de BHV’er.

Velco BHV-topper van het jaar 2021!

Heb jij een collega die dit jaar extra in het zonnetje gezet mag worden omdat hij/zij als BHV’er onmisbaar is en zich duidelijk onderscheidt in zijn BHV rol?
Geef jouw BHV-topper dan op voor de verkiezing ‘’Velco BHV-topper van het jaar 2021’’! Beschrijf waarom juist jullie BHV’er deze extra erkenning en waardering voor zijn of haar inzet verdient en wie weet wordt uw collega de TOPPER van 2021 !

Opgeven kan tot en met maandag 25 oktober tot 17.00 uur via onze site. Op maandag 1 november wordt de winnaar bekend gemaakt.

Stuur hiervoor een mail naar : bhvtopper@velco.nl en geef aan wie je wilt nomineren voor deze titel en uiteraard waarom hij of zij deze titel verdient.