• Home
  • Nieuws
  • Online afspraken plannen voor blusmiddelen en noodverlichting

Online afspraken plannen voor blusmiddelen en noodverlichting

Velco staat in het teken van innoveren, daarom hebben we ontzettend veel energie gestoken in het online plannen van afspraken voor blusmiddelen en noodverlichting. Benieuwd hoe dit in zijn werk gaat? Lees dan het artikel.

4 jaar geleden nieuw plansysteem

Ruim 4 jaar geleden heeft Velco Brandveiligheid gekozen voor een nieuw plansysteem van de monteurs. De redenen waren divers; er werden onnodige kilometers gereden en er moest te veel gepuzzeld worden om een goede planning te kunnen realiseren. Hiernaast was het ook belangrijk om de kennis van de planning en de monteurs te waarborgen. Iedere monteur had zijn eigen regio met als gevolg dat de werkverdeling niet evenredig was en dat de monteurs elkaar onderling ook niet makkelijk konden helpen.
Deze genoemde punten waren voor Velco Brandveiligheid de hoofdredenen om FLS Visitour als planningssysteem te kiezen. Er moest efficiënter worden gewerkt bij zowel de planning als bij de monteurs.

Door over te stappen op het planningssysteem van FLS Visitour is er veel gewijzigd in de werkwijze van de planning en bij de monteurs. Het belangrijkste voordeel dat Velco Brandveiligheid heeft behaald is het tijdig onderhoud plegen bij de klant. Dit is belangrijk voor Velco Brandveiligheid én voor u als klant.

FLS Portal - online plannen

Ongeveer een jaar geleden zijn Velco Brandveiligheid en FLS Visitour begonnen met een nieuwe functie in de planning, namelijk FLS Portal. FLS Portal combineert het online plannen middels een afspraakvoorstel met de routeplanning van FLS Visitour.
Periodieke afspraken maken wij sinds september telefonisch of via een afspraakvoorstel. U krijgt na het maken van een telefonische afspraak een afspraakbevestiging per mail. Een dag van tevoren sturen wij nog een mail met een afspraakherinnering waarop u nog kunt reageren.

Een afspraakvoorstel sturen heeft verschillende voordelen. Één van de voordelen is dat u als klant zelf de afspraak kunt bevestigen of wijzigen naar een gewenste datum of tijdstip. U ziet in de mail waar onze monteur voor komt, op welk adres en op welke datum. Komt het voorstel u niet uit dan kiest u een datum en tijdsvenster uit waarop de monteur wel kan komen.
Ondanks de vele voordelen van het automatische plannen is het zeker ook nog steeds mogelijk om ervoor te kiezen om de afspraak telefonisch te maken.

Heeft u vragen of bent u benieuwd hoe u gepland wordt, neem dan contact op met de afdeling Planning servicedienst via info@velco.nl of bel met 0541- 513953.