Velco Online Academy BHV 365

Sinds maart 2020 moeten wij accepteren dat wij in een (voorlopig) andere maatschappij terecht zijn gekomen “de 1,5 meter maatschappij”. De term “het nieuwe normaal” deed al vrij snel de ronde.

Velco was al geruime tijd bezig met het implementeren van de Velco Online Academy.
Hier ligt de focus op trainen het hele jaar door, 365 dagen in plaats van slechts 1 dag per jaar. Door middel van IML (interactief micro leren) kunt u met een web app het hele jaar door uw BHV-vaardigheden trainen en op peil houden. U krijgt kleine oefeningen of opdrachten om uit te voeren in uw eigen werkomgeving, thuis of zelfs onderweg. Vaak is dit toch anders dan tijdens een training in ons oefencentrum. Op deze manier leert u de toepasbaarheid van de BHV-vaardigheden in uw eigen omgeving.

Door de maatregelen rondom Covid-19 moest het leren in ons oefencentrum een andere vorm gaan krijgen. Velco is in een sneltreinvaart gaan brainstormen over de nieuwe manier van trainen. Webinars, IML en de praktijk werden op een nieuwe manier samengevoegd en de Velco Online Academy BHV 365 werd ingericht. De Velco Online Academy BHV 365 is een laagdrempelige trainingsvorm waarbij webinars, kleine oefeningen en praktijkoefeningen op willekeurige momenten kunnen worden gevolgd. U bent bezig met BHV waar en wanneer het u uitkomt.

Bent u geïnteresseerd? Op 4 november geven wij een informatieve webinar waarin we verder uitleg geven over Velco Online Academy.

Klik hieronder om u aan te melden voor deze webinar.

Aanmelden