• Home
  • Nieuws
  • Velcommunity is hèt BHV forum van de Velco Online Academy

Velcommunity is hèt BHV forum van de Velco Online Academy

Velco Online Academy is inmiddels al 1,5 jaar een belangrijk onderdeel van onze BHV-trainingen. Uiteraard staat de ontwikkeling hiervan niet stil. En daarom is sinds juli 2021 de Velcommunity ontwikkeld als vervanging van de “BHV-vragen” en “Deel je BHV-ervaringen”.

Natuurlijk zijn we nog steeds nieuwsgierig naar jullie ervaringen en vragen en daarom zijn deze onderdelen samengevoegd in de Velcommunity.

De 3 voordelen van Velcommunity op een rij:

  1. Je kunt eenvoudig berichten plaatsen, vragen stellen en reageren op elkaars ervaring.
    Alle onderwerpen staan gecategoriseerd en ook op steekwoorden kun je makkelijk door het forum zoeken.
  2. Wekelijks word je per mail op de hoogte gebracht van de nieuw geplaatste berichten en op deze manier kun je snel naar het voor jou interessante onderwerp.
  3. Als je vragen stelt of ervaringen deelt kun je altijd een snelle reactie terugverwachten van één van onze instructeurs.

Probeer het ook uit.

Een brand treft het hele bedrijf en de bedrijfsvoering. Veiligheid van personen staat altijd bovenaan. Daarom is het van belang te zorgen voor voldoende opgeleide BHV’ers. Óók als de bezetting in een pand tot het minimale gereduceerd is, is het van belang goed opgeleide BHV’ers aanwezig te hebben. Zij weten hoe ze moeten handelen, kunnen ontruimen wanneer dit nodig is en kunnen ondersteuning bieden en goede communicatie onderhouden met de brandweer en ambulancepersoneel.

Ben je nog geen lid maar heb wel je interesse wat de VOA voor je BHV’ers als toegevoegde waarde kan betekenen, neem dan contact met ons op.

Telefonisch zijn wij bereikbaar op: 0541-513 953 en per mail: verkoop@velco.nl