• Home
  • Nieuws
  • Verkiezing Velco BHV Topper van het jaar 2021

Verkiezing Velco BHV Topper van het jaar 2021

Op 1 november vieren we Allerheiligen, maar ook veganismedag en de dag van de BHV. Dit is een dag van besef, waardering en support voor de BHV’ers in uw organisatie. We vragen aandacht voor de inzet van alle circa 500.000 bedrijfshulpverleners die Nederland rijk zijn. Een dag om BHV’ers in het zonnetje te zetten en niet-BHV’ers te laten merken hoe belangrijk BHV is. Want die BHV’er doet het voor jou.

Op diverse manieren willen wij de BHV’ers in het zonnetje zetten. Bijvoorbeeld met de verkiezing van de ‘’Velco BHV-topper van het jaar 2021’’. Het is een verkiezing, geen wedstrijd.

Heb jij een collega die dit jaar extra in het zonnetje gezet mag worden omdat hij/zij als BHV’er onmisbaar is en zich duidelijk onderscheidt?

Geef jouw BHV-er dan op voor de verkiezing ‘’Velco BHV-topper van het jaar 2021’’!

Beschrijf waarom juist jullie BHV’er deze extra erkenning en waardering voor zijn of haar inzet verdient en wie weet wordt uw collega de BHV-topper van 2021 !

Opgeven kan tot en met maandag 25 oktober tot 17.00 uur via onze site. Op maandag 1 november wordt de winnaar bekend gemaakt.
Stuur hiervoor een mail naar: bhvtopper@velco.nl en geef aan wie je wilt nomineren voor deze titel en uiteraard waarom hij of zij deze titel verdient.