Wat heb jij te melden

Velco heeft namelijk heel veel te melden. Je kunt nu gratis kennismaken met de Velco Online Academy! We hebben de module “Wat heb jij te melden” toegankelijk gemaakt voor iedereen om kennis te maken met de manier waarop Velco BHV’ers traint.

Velco heeft keihard gewerkt aan de Velco Online Academy, hét BHV-portaal. In het BHV-portaal heb je keuze uit meer dan 100 praktijkoefeningen, quizzen en webinars om een goede BHV’er te worden en te blijven. De Velco Online Academy is geschikt voor basiscursisten, maar ook voor de BHV-nascholing. Het is moderner, leuker en uitdagender dan een reguliere BHV e-learning.

Het BHV-portaal is altijd en overal te benaderen zolang je verbonden bent met het internet. De oefeningen en modules die je op de Velco Online Academy vindt kun je uitvoeren op je laptop, telefoon of tablet.  Je kunt altijd en overal trainen; thuis of op je werk. Het zijn korte oefeningen die je makkelijk in je dagelijkse routine kunt meenemen.

Dus heb jij ook iets te melden en wil je gratis de module ''Wat heb jij te melden'' proberen via een online demo die je op ieder gewenst tijdstip kunt bekijken? Probeer dan nu de Velco Online Academy en maak een afspraak! Neem contact op met de afdeling verkoop via verkoop@velco.nl of bel met 0541- 513953

Schrijf je in voor de BHV