Als professional gaat u meteen in de veiligheidsmodus: eerst denken dan doen. Risico’s inschatten en de veiligste optie selecteren. Zonder onnodig letsel of nevenschade aan de omgeving, een veilige situatie herstellen. Deze zelfde standaard hanteert Velco bij het onderhoud van de noodverlichtingssystemen. Veiligheid creëren zonder onnodige schade aan het milieu toe te brengen. Geen risico’s nemen en onder de streep ook nog een financiële besparing realiseren.

Weg met onnodige verspilling!

Als uw noodverlichting goed is onderhouden moet dat lampje meteen aangaan bij het wegvallen van de netspanning. Maar brandt er een normaal lampje of heeft het een groen tintje?  Velco zorgt ervoor dat uw noodverlichting een stuk groener wordt met behoud van de bekende kwaliteit en 100% veilig.

Standaard vervangt men namelijk elke vier jaar, op advies van de fabrikant, de batterijen sets van de noodverlichting. Maar is dat altijd nodig? Omdat daarmee zoveel batterijen vroegtijdig en onnodig in het milieu terechtkomen, hebben wij een slimme, efficiënte en zeer betrouwbare methode ontwikkeld om in no-time te testen of vervanging noodzakelijk is. Dit bespaart zo’n 30% vervangingskosten.

Bent u benieuwd hoeveel u kunt besparen?

Wilt u weten welke oplossingen Velco u kan bieden? Doe mee en bespaar! Bel 0541 513953 voor een vrij blijvende afspraak, wij komen graag langs om een plan op maat te maken.