Ploegleider BHV nascholing

Geef leiding aan je BHV-team in ons uitdagende BHV oefencentrum.

Als ploegleider van een BHV-team is het belangrijk dat jij jouw kennis en vaardigheden altijd paraat hebt. In geval van nood ben jij vaak het eerste aanspreekpunt voor de rest van de BHV’ers, maar ook voor hulpdiensten en aanwezigen in het pand. Waarschijnlijk heb je (gelukkig) nog niet vaak in een echte noodsituatie je geleerde vaardigheden tijdens een ploegleider BHV-basistraining toe hoeven passen. Gelukkig maar. Toch zorgt dat er voor dat je kennis na verloop van tijd wat vervaagt. Met een ploegleider BHV-nascholing ben jij weer helemaal up-to-date en kan jij jouw team in geval van nood adequaat en doeltreffend aansturen.

Specificaties

Maximaal 12 personen
toegang tot online BHV Academy
1 dag
Oefencentrum Velco

Onderwerpen

  1. Leidinggeven
  2. Communicatie
  3. Gevaren en veiligheid tijdens de inzet
  4. Evaluatie na de inzet

Dit krijg je als cursist

Training in speciaal Oefencentrum

1 Jaar toegang tot de Velco Online Academy

Zeer praktische training

Veilig trainen

Oefencentrum

Ook tijdens de COVID-19 crisis kan er in het Velco BHV Brandcentrum en Escaperoom veilig getraind worden in de diverse zalen en settings.

In het trainingcentrum zijn diverse realisitische situaties opgebouwd en ervaar je wat het is om tijdens een crisis leiding te geven aan een BHV-team. Bereid je goed voor, handel tijdens de crisis en evalueer je prestaties met de videobeelden.

Mart

Ben je leidinggevend BHV-er?

Hou je vaardigheden bij in de nascholing ploegleider BHV.