Werken bij Velco

Velco ondersteunt bedrijven en organisaties bij een planmatige voorbereiding op calamiteiten. Dat betekent dat er een goed calamiteitenplan moet zijn en dat de hulpverleners goed voorbereid moeten zijn op hun taken. Daarnaast zorgen we dat de middelen die je nodig hebt zoals brandblussers, noodverlichting en een AED,  geplaatst en onderhouden zijn.

Om dat te bereiken hebben we goede mensen nodig. Collega’s die een meerwaarde willen leveren voor onze klanten. Kom jij werken bij Velco Brandveiligheid?

Soms zijn we gericht op zoek naar een medewerker voor een bepaalde functie. De specifieke vacatures vind je hieronder. We zijn altijd op zoek naar talent. Mensen die een bijdrage willen leveren in brandveiligheid. Dus ook als er geen vacatures staan, ben je meer dan welkom! Vul het formulier onder aan deze pagina is en laat ons weten waarom jij bij Velco die meerwaarde geeft.

Staan er geen passende vacatures voor jou tussen, maar wil je wel komen werken bij Velco Brandveiligheid? Verras ons met een open sollicitatie:

"*" geeft vereiste velden aan

Consent*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.