Leuk dat je er bent! Wij laten jou graag zien wie wij zijn. Bij Velco voel je meer dan veiligheid. Je voelt je thuis!

Wij ondersteunen bedrijven en organisaties bij een planmatige voorbereiding op calamiteiten. Hiermee willen wij bereiken dat werknemers, cliënten of bewoners zich veilig voelen door de door ons geleverde diensten. Een veilige omgeving en werkplek zijn wat ons betreft onmisbaar. Wij doen dit in een wereld waarbij iedereen zijn of haar eigen verantwoordelijkheid moet nemen, dat doen wij dus ook. Wij zijn continu bezig met het duurzaam doorontwikkelen van onze producten. Onze klanten kunnen vertrouwen op een kwalitatief product en advies.

Bij Velco Brandveiligheid kun je rekenen op een uitdagende veelzijdige functie binnen een gezellig team van professionals. Wij bieden jou een plek waarin je jezelf kunt ontwikkelen en waarin eigen initiatief en ondernemerschap worden gewaardeerd.

Remco
BHV instructeur

De sfeer is toegankelijk, laagdrempelig en je kunt overal naar binnen wandelen voor een praatje of kort overleg. Dat geeft mij een goed gevoel.

Bert
Logistiek & inkoop

Bij Velco Brandveiligheid werk ik samen met leuke collega's, je kan meedenken in processen en jouw mening wordt gewaardeerd.

'Bij Velco Brandveiligheid voel jij meer dan veiligheid. Je voelt je thuis!'

'De sfeer is toegankelijk, laagdrempelig en je kunt overal naar binnen wandelen voor een praatje of kort overleg. Dat geeft mij een goed gevoel.'

Remco oude Wolbers 49 jaar en al ruim 12 jaar werkzaam bij Velco Brandveiligheid B.V. als instructeur bedrijfshulpverlening.

Ik heb voor Velco Brandveiligheid gekozen omdat Velco mij een familiegevoel gaf en laagdrempelig leek te zijn. Nu 12 jaar verder kan ik zeggen dat dit ook echt het geval is.  Je kunt overal naar binnen wandelen om even met elkaar te sparren of om gewoon even het weekend door te spreken. Dat geeft mij een goed gevoel.

Lees verder

Bij Velco Brandveiligheid ben ik Instructeur/adviseur BHV opleidingen. 12 jaar geleden ben ik begonnen als BHV instructeur en heb me de afgelopen jaren opgewerkt tot senior instructeur/Adviseur BHV opleidingen. Velco biedt mij de mogelijkheid om mij continu bij te scholen zodat ik mijn vak goed kan uitoefenen en mijzelf doorlopend kan ontwikkelen. Het oefencentrum waar wij mee werken is uniek. Ik heb zelf een grote bijdrage geleverd aan het ontwikkelen daarvan en daardoor is dat toch een beetje een kindje van mij geworden. Onlangs hebben wij nog een scenario toegevoegd voor een lithium-ion brand. Wij hebben daarvoor een fietskelder nagebouwd inclusief werkruimte en elektrische fiets. Hier ontstaat natuurlijk een brand waar onze cursisten op moeten reageren. Op deze manier probeer ik samen met mijn collega’s doorlopend nieuwe toevoegingen te realiseren. Momenteel zit ik volop in de ontwikkeling van ons nieuwe VR project. Waarbij ik samen met een externe partij bezig ben met het ontwikkelen van een virtuele omgeving en training. Mijn collega’s maken het voor mij helemaal leuk om bij Velco Brandveiligheid te werken. Dit helpt bij het plezier dat ik tijdens mijn werk beleef, natuurlijk helpen de activiteiten daarbuiten ook een handje mee. Alles bij elkaar samengevat maakt het leukste van mijn werk de combinatie, het opleiden van cursisten tot het blijven vernieuwen van het oefencentrum dat een uitdaging blijft. Kortom ik ga nog steeds met plezier naar mijn werk toe en dat al meer dan 12 jaar, dat is toch mooi!

'Bij Velco Brandveiligheid werk ik samen met leuke collega's, je kan meedenken in processen en jouw mening wordt gewaardeerd.'

Bert van de Linde 59 jaar en 2 jaar werkzaam bij Velco Brandveiligheid B.V.

Ik heb voor Velco Brandveiligheid gekozen omdat Velco een regionaal bedrijf is waar ik al het een en ander over gehoord had via mijn fiets vrienden. Toen er een vacature vrij kwam heb ik direct gesolliciteerd.

Lees verder

Het leuke om bij Velco Brandveiligheid te werken zijn mijn naaste collega’s en de vrijheid van werken, natuurlijk moet je de werkzaamheden wel af hebben maar je hebt veel vrijheid om deze zelf in te delen. Jouw mening wordt gewaardeerd je kan meedenken met het ontwikkelen of verbeteren van processen. Iets wat voor mij van belang is binnen mijn werk. Ik ga mede daardoor met plezier naar mijn werk toe. Ik ben in juni 2022 begonnen als servicemonteur. Daarna ontstond er een vacature binnen Velco Brandveiligheid op de afdeling logistiek. Deze functie sprak mij aan en kwam ook nog eens overeen met mijn werkervaring vanuit mijn vorige werk. Ik heb na even wikken en wegen de switch gemaakt binnen het bedrijf. Het leuke aan deze functie is zorgen dat je collega monteur zorgeloos op pad kan en zijn werk goed kan uitvoeren. Ik draag op deze manier nog altijd bij aan de werkzaamheden van onze servicedienst. Een bijzonder moment dat mij is bijgebleven was een groot compliment van een klant van ons. Deze klant had in de middag bijeenkomsten waar onderbrekingen niet wenselijk waren. Samen met mijn collega zijn wij vroeg aan de slag gegaan om zo de klant te ontzorgen. Aan het einde van de dag stuurde de klant een e-mail waarin hij ons complimenteerde met de wijze waarop wij rekening hebben gehouden met zijn werkzaamheden, ook vond hij de wijze waarop wij de werkzaamheden hadden afgerond erg netjes. Het is toch fijn dat een klant waardering uitspreekt! Zo zie je maar weer dat samenwerken heel belangrijk is en wij dat ook binnen Velco Brandveiligheid zo met elkaar om gaan. Dat maakt mij trots!

Hoe werkt het sollicitatie proces?

Na selectie van de ontvangen brieven met CV’s nemen wij telefonisch contact op met de kandidaat om een kennismakingsgesprek in te plannen. Het 1e gesprek zal gevoerd worden door de HR-medewerkster en de leidinggevende van de desbetreffende afdeling.

Na alle kennismakingsgesprekken zullen wij bepalen wie er doorgaan voor een 2e gesprek.Bij dit gesprek zijn aanwezig de directie en/of medewerker van de desbetreffende afdeling.

Als deze gesprekken afgerond zijn zullen we de gekozen kandidaat benaderen met een voorstel.

Erkend Leerbedrijf

Met ingang van 2023 zijn wij Erkend Leerbedrijf voor studenten aan het middelbaar beroepsonderwijs. Binnen Velco Brandveiligheid hebben wij veel ervaring op het gebied van opleiden. Doorlopend leiden wij BHV hulpverleners op in ons eigen oefencentrum en investeren wij in de ontwikkeling van onze eigen mensen.

Vanaf dit jaar bieden wij vanuit onze servicedienst een leerplek aan voor de toekomstige monteur. Op deze manier krijg je de mogelijkheid om alle vaardigheden te beheersen en het vak van servicemonteur je eigen te maken.

Wij zijn altijd op zoek naar iemand met talent.

Ben jij die collega die een bijdrage wil leveren in brandveiligheid. Ook als er geen vacatures staat, ben je meer dan welkom om contact met ons op te nemen! Vul onderstaande formulier in en laat ons weten waarom jij bij Velco die meerwaarde geeft.

"*" geeft vereiste velden aan

Toegestane bestandstypen: pdf, Max. bestandsgrootte: 32 MB.
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Joost

Heb jij vragen die wij niet op onze 'werken bij'-site beantwoorden? Voel je dan vrij om mij een persoonlijk berichtje te sturen.