Werken bij Velco

Velco ondersteunt bedrijven en organisaties bij een planmatige voorbereiding op calamiteiten. Dat betekent dat er een goed calamiteitenplan moet zijn en dat de hulpverleners goed voorbereid moeten zijn op hun taken. Daarnaast zorgen we dat de middelen die je nodig hebt zoals brandblussers, noodverlichting en een AED,  geplaatst en onderhouden zijn.

Om dat te bereiken hebben we goede mensen nodig. Collega’s die een meerwaarde willen leveren voor onze klanten. Kom jij werken bij Velco Brandveiligheid?

Soms zijn we gericht op zoek naar een medewerker voor een bepaalde functie. De specifieke vacatures vind je hieronder. We zijn altijd op zoek naar talent. Mensen die een bijdrage willen leveren in brandveiligheid. Dus ook als er geen vacatures staan, ben je meer dan welkom! Vul het formulier onder aan deze pagina is en laat ons weten waarom jij bij Velco die meerwaarde geeft.

Erkend leerbedrijf

Met ingang van 2023 zijn wij Erkend Leerbedrijf voor studenten aan het middelbaar beroepsonderwijs. Binnen Velco Brandveiligheid hebben wij veel ervaring op het gebied van opleiden. Doorlopend leiden wij BHV hulpverleners op in ons eigen oefencentrum en investeren wij in de ontwikkeling van onze eigen mensen.

Vanaf dit jaar bieden wij vanuit onze servicedienst een leerplek aan voor de toekomstige monteur. Op deze manier krijg je de mogelijkheid om alle vaardigheden te beheersen en het vak van servicemonteur je eigen te maken.

Staan er geen passende vacatures voor jou tussen, maar wil je wel komen werken bij Velco Brandveiligheid? Verras ons met een open sollicitatie:

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.