Relatiedag Loogisch & Velco

Loogisch en Velco organiseren samen een relatiedag met als thema ‘Samen voor veiligheid’.

Laat je kennis bijspijkeren en meld je aan!

Uitnodiging Loogisch & Velco relatiedag 2022

Donderdag 7 en vrijdag 8 juli 2022 organiseren Loogisch en Velco samen twee keer een relatiedag met als thema ‘Samen voor veiligheid’. Loogisch & Velco zijn partners op het gebied van veiligheid en techniek. Hoe deze twee onderwerpen samengaan, zie je tijdens één van deze middagen. Laat je kennis bijspijkeren en leer op welke manier je dat in jouw organisatie en jouw branche kan toepassen. Want onze oplossingen zijn overal en voor iedereen relevant.

Wanneer

Donderdag 7 juli en vrijdag 8 juli 2022 van 13.00 uur – 16.30 uur met aansluitend een hapje en een drankje.

Programma

Beide middagen kennen hetzelfde programma:

  • Twee prominente sprekers delen hun kennis en ervaring op het gebied van cybersecurity en brandveiligheid:

Evelien Bras, Directeur bij The Cyber Partners en Stichting FERM in de Rotterdamse Haven

Evelien houdt zich bezig met het ontwikkelen van de cyberweerbaarheid van de Rotterdamse Haven. Hier is een geslaagde samenwerking gerealiseerd tussen publieke organisaties en de bedrijven in het havengebied. Evelien vertelt over cybersecurity in combinatie met bedrijfscontinuïteit en hoe FERM ervoor zorgt weerbaar te zijn tegen digitale verstoringen in de Rotterdamse Haven.

Ferdinand van ’t Veen, Safety Instructor & Projectleider Brandveiligheid bij ziekenhuis ZGT in Almelo

Ferdinand is een ervaren instructeur met een aantoonbare staat van dienst in de ziekenhuis- en gezondheidszorgbranche. Hij neemt je mee in de noodorganisatie van een ziekenhuis, uiteraard in het daglicht van de coronacrisis. Daarnaast vertelt Ferdinand over het afschuwelijke drama van de OK-brand in het ZGT in 2006 en hoe dat de visie op het brandveiligheidsbeleid in het algemeen heeft veranderd
  • Vanuit de Technologie & Zorg Academie (TZA) is de TZA Infotruck aanwezig. Hier laten we zien hoe veiligheid in de zorg met technologie van Loogisch is op te lossen. Denk hierbij aan toegangscontrole, intercom met camerabeveiliging, slimme sensoren en handige app’s. Uitgangspunt is altijd de vraag ‘waar loop je tegenaan en wat wil je opgelost hebben?’ Met de mens centraal verbetert zo de veiligheid voor zowel de cliënt als de zorgprofessional.
  • We nemen je mee in onze visie over brandveiligheid en de cruciale rol daarin van de door Velco zelf ontwikkelde Brandveiligheidsmonitor. Daarnaast geven we in het Velco Oefencentrum demonstraties waarbij het belang van een juiste afstemming van middelen, procedures en opleidingen op het gebied van brandveiligheid, communicatie, beveiliging en domotica duidelijk zichtbaar is.

Inschrijven

Kom ook naar één van de twee relatiedagen. Neem gerust een collega mee. Wel graag even aanmelden. Dat kan tot en met 6 juli 2022 via de registratiebutton.

Robbert Veltkamp

Veiligheid en techniek gaan hand in hand

Leer van de praktijkervaring van deze twee speakers over veiligheid