Velco brandbeveiliging noodverlichting 003

Licht uit? Noodverlichting aan!

Het lijkt vanzelfsprekend, maar in te veel gevallen brandt noodverlichting niet op het moment dat er echt iets aan de hand is. In een noodverlichtingsplan maakt men onderscheid in noodverlichting die alleen brandt wanneer de stroom is uitgevallen, en vluchtwegverlichting die permanent brandt.

Wanneer noodverlichting nauwelijks branduren heeft gemaakt, kan deze alsnog uitvallen. Velco is als geen ander in staat u te ondersteunen bij het maken van een noodverlichtingsplan. Ook bij de begeleiding van het noodverlichtingsplan naar uw gemeente kunnen wij U van dienst zijn. Velco kan u adviseren over diverse armaturen. Vraag snel een adviesgesprek aan.


Wet & Regelgeving

Met jaarlijks onderhoud aan uw nood- & vluchtwegverlichting voldoet u aan de wet- & regelgeving zoals het Bouwbesluit, het Arbobesluit en de Wet Milieubeheer.


Onderhoud en Service

Velco biedt verschillende abonnementsvormen aan voor onderhoud van uw noodverlichting. Met een onderhoudsabonnement bent u verzekerd van tijdig en goed onderhoud door gekwalificeerde monteurs. Welk abonnement het beste bij u past is afhankelijk van uw wensen.   

De voordelen op een rij:

✔ Zekerheid van tijdig onderhoud;
✔ Betrouwbaarheid van deskundig onderhoud door gekwalificeerde monteurs;
✔ Eén aanspreekpunt voor uw noodverlichting en/of blusmiddelen;
✔ Actueel logboek van uw noodverlichtingsarmaturen;
✔ Tijdig onderhoud voorkomt schade aan uw armatuur;
✔ Bespaar geld en milieu met accumeting.

Onderhoudsabonnement afsluiten

Kies voor onderhoud aan uw noodverlichting. Zo komt u niet voor verrassingen te staan. Vul onderstaand formulier in. Wij nemen spoedig contact met u op voor het maken van een afspraak.

Ja, ik wil ook een onderhoudsabonnement voor Noodverlichting