Samen voor veiligheid !

Op donderdag 11 en vrijdag 12 november organiseren Velco en Loogisch twee relatiedagen. Kom jij ook?

Velco en Loogisch hebben elkaar gevonden op het gebied van duurzaamheid, innovatie, brandveiligheid en techniek. Dit willen wij graag toelichten en laten zien aan de hand van diverse interactieve sessies en interessante gastsprekers. En dit allemaal op een leuke, informele en interactieve wijze!

Velco Brandveiligheid en Loogisch zijn partners op het gebied van veiligheid en techniek. Sinds december 2020 hebben Velco Brandveiligheid en Loogisch de jarenlange kennis, kracht en ervaringen gebundeld.

Velco is een gerenommeerd, modern en innovatief brandveiligheidsbedrijf met een landelijke dekking en ondersteunt de zakelijke markt bij het voorbereiden op, en handelen tijdens calamiteiten.

“Een juiste afstemming of balans van deze middelen, procedures en opleidingen maakt het verschil tussen succes en falen.”

Loogisch is een betrouwbare partner voor al uw communicatie- en beveiligingstechnieken. Al drie decennia richt Loogisch zich op communicatie, IT, beveiliging en domotica op wonen, werken en de zorg.

“Wij vinden het logisch dat techniek je wereld makkelijker moet maken. Als conclusie van een uitleg of toelichting van een dienst is altijd af te sluiten met: ‘dat vinden wij loogisch.”

 Sprekers

Tijdens deze dagen komen er een aantal sprekers aan het woord, die vanuit het werkveld veel kunnen vertellen over cybersecurity, brandveiligheid, de impact van corona op de veiligheid in een ziekenhuis en de visie op het gebied van brandveiligheid en techniek.

Ferdinand van ’t Veen; neemt je mee in de noodorganisatie van een ziekenhuis, een brand in de OK en vertelt hij wat de impact van de coronacrisis is op de noodorganisatie van het ZGT.

Evelien Bras; gaat het hebben over cybersecurity en bedrijfscontinuïteit. Ook licht ze toe hoe FERM weerbaar is tegen digitale verstoringen in de Rotterdamse haven.

Op vrijdag 12 november ligt de focus met name op de overheid en de zorg, deze dag zal de infotruck voor de TZA aanwezig zijn.

Na het programma is er uiteraard de gelegenheid om onder het genot van een hapje en een drankje met elkaar het gesprek aan te gaan.

Wanneer: Donderdag 11 november of vrijdag 12 november – 13.00 uur
Duur: het programma duurt tot 16.30 uur, met uitloop met een borrel
Locatie: Velco Brandveiligheid, Hamburgstraat 1 in Oldenzaal

Inschrijven

Om het één en ander goed te kunnen organiseren, willen wij je vragen om je voor 1 november aan te melden via de onderstaande aanmeldlink. Je kan ook gerust een collega meenemen om ook kennis te laten maken met onze diensten en producten.

 

Schrijf je in